Meny
Forretter
Gresskarsuppe med linser (vegan)
Gresskar, linser, løk, hvitløk, oliven, ingefær, karri, timian, gresskarfrø, biter av brød og drysset med chilli-flak. Glutenfri
168,-
Falafel (vegetar)
Kikerter, koriander, hvitløk, løk, persille og sesam. Serveres med salat, syltet løk, gresskarfrø, tomat, chilli mayones, hvitløk dressing.
Allergener - Soya, sesam, melk
132,-
Hovedretter
Kilwa
Lammekjøtt, løk, berbere, fersk tomat og paprika. Serveres med injera. Glutenfri
394,-
Derho (Spicy)
Kyllinggryte, løk, tomatpure, berbere, hvitløk og kokt egg. Serveres med injera. Allergener - egg - Glutenfri
362,-
Shiro (vegan)
Malte kikerter, løk, grønn chilli, hvitløk, berbere og sort pepper. Serveres med injera og salat. Glutenfri
326,-
Tim Timo (vegan)
Linser, løk, berbere, hvitløk og grønn chilli. Serveres med injera og salat. Glutenfri
306,-
Alicha Tim Timo (vegan)
Gule linser, løk, hvitløk, gurkemeie, karri, ingefær og paprika. Serveres med Injera og salat. Glutenfri
306,-
Hovedretter
Spinat (vegan)
Spinat, løk, gulrot, mais, erter, hvitløk og ingefær. Serveres med injera og salat. Glutenfri
Horn of Africa tallerkene er for 2 personer
306,-
Horn of Africa Tallerken (Lammekjøtt)
Kilwa, Tim Timo, Alicha Tim Timo og Spinat. Serveres med injera og salat. Glutenfri.
928,-
Horn of Africa Tallerken (vegan)
Shiro, Tim Timo, Alicha Tim Timo og Spinat. Serveres med Injera og salat. Glutenfri.
